GolfClinics

BrunnerGolf biedt diverse korte en lange clinics aan op individueel en groepsniveau voor het verbeteren van uw golfprestaties. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse mogelijkheden:

Basis Clinics
De basis clinics duren tussen de 2 en 4 uur en kunnen gegeven worden vanaf minimaal 6 deelnemers. Deze basis clinics zijn een ideale en gezellige manier om (nog beter) kennis te maken met het golfspel en de diverse golftechnieken. Deze golfclinics kunnen op locatie aangeboden worden.

Golf Management Clinic
Golf en management gaan hand in hand. De Golf Management Clinic is uniek in Nederland en speciaal voor managers, directeuren en bestuurders die door het spelen van golf willen werken aan bedrijfdoelstellingen, teamprestaties en/of communicatie. BrunnerGolf combineert de nieuwste methoden op het gebied van bedrijfstraining op een unieke wijze met het golfspel wat leidt tot betere prestaties voor uw bedrijf of organisatie en op de golfbaan.

Golf is who I am
De 2-daagse ‘Golf is who I am’ clinic leert u naast de golftechniek de eenheid tussen de beheersing van het lichaam, het begrijpen van de geest en het ruimte geven voor het gevoel in het golfspel te begrijpen. In deze clinic wordt de link gelegd tussen golf (techniek) en de persoon die de club vast heeft waardoor deelnemers meer plezier en succes kunnen ervaren op de golfbaan en erbuiten. De clinic combineert op unieke wijze de nieuwste methoden op het gebied van individuele persoonlijkheidstraining met het golfspel. Deze clinic brengt jezelf èn je golfspel naar een ander niveau.

Interesse?
Wekken bovenstaande clinics uw interesse? Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak naar 0649331667 of stuur een e-mail naar info@brunnergolf.nl.