Golflessen

Individuele Golflessen
BrunnerGolf biedt diverse lesmogelijkheden aan voor het verbeteren van uw golfprestaties. Bij alle lesmogelijkheden van BrunnerGolf wordt gewerkt met de laatste (video) analyse (GASP) en trainingstechnieken.

Groepslessen
Brunnergolf verzorgd verschillende soorten groepslessen. Van verschillende aantallen tot diverse niveau’s. Intresse in het volgen van groepslessen? Stuur een mail naar info@brunnergolf.nl om het actuele groepslessen aanbod te ontvangen.

10 rittenkaart
Bij de 10 rittenkaart krijgt u de 11e les gratis en is uitsluitend te boeken met een minimum aantal van twee personen.

Het Stappenplan
Het Stappenplan is een individueel leertraject voor het verbeteren van uw handicap en het vergroten van uw golfplezier. De inhoud van het Stappenplan wordt tijdens een uitgebreide intake samen met u opgesteld. Het bevat uw persoonlijke doelstellingen en golfwensen die door mij uitgewerkt worden in een duidelijk trainingsschema. Dit maakt het Stappenplan ideaal voor het optimaliseren van prestaties en plezier tijdens het golfseizoen.
Wekken bovenstaande lesmogelijkheden, de 10 rittenkaart en/of het Stappenplan uw interesse? Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak naar 0649331667 of stuur een e-mail naar info@brunnergolf.nl.