Testimonials

BrunnerGolf in Achterhoek Magazine. Lees hier het artikel.

Bron: Achterhoek Magazine


Ronald is als golfpro niet alleen iemand die technieken uitlegt, voordoet en met je oefent, maar is daarnaast een rasechte coach die uitgaat van de mens tegenover hem met de daarbij behorende capaciteiten. Hierop borduurt Ronald voort en zorgt ervoor dat het best mogelijke resultaat behaald wordt.

Ronald is in zijn didactische vaardigheden zeer sterk in het eenduidig uitleggen en het met overtuiging brengen van de onderwerpen, zodat hiervan het nut wordt ervaren. Dit kan hij bij iedereen voor elkaar krijgen, van jong tot oud.

Ronald heeft mij veel geleerd en hij is nu coach van mijn zoon, die NGF wedstrijden speelt, met de Jugendliga meedoet en plezier in golfen wil houden!

Diégo en Roy van Schaik


Eduard (Ed) Goossen: “In augustus 2010 kreeg ik een beroerte, waarna ik met een verlamde rechter zijde dacht nooit meer te kunnen golfen. Na een lange revalidatieperiode wilde ik uitproberen of ik mijn grote passie weer onder de knie kon krijgen. Ik ben bij Ronald op les gegaan om met mijn nieuwe situatie met één hand te leren golfen.

Ronald is een geduldige leraar die meeleeft en -denkt in beperkingen en mogelijkheden, maar daarnaast geen medelijden overbrengt. Je voelt je behandeld als een volwaardig mens, hij is eerlijk en prettig in de omgang en is realistisch in wat een haalbaar doel is en zal je motiveren over drempels heen te gaan en dingen uit te proberen samen. We vinden het allebei leuk en motiverend om een beetje uitdaging en spelelement in de lessen te brengen, bijvoorbeeld een wedstrijdje putten op de green.

Daarnaast leer ik met één hand chippen vanuit de bunker en het gras en leer ik steeds verder afslaan op de driving range (nieuwste record: 110 meter). Ronald helpt mij in een groot stuk levenskwaliteit terug te winnen en daar ben ik hem zeer dankbaar voor.”

Ed Goossen


Na een aantal losse lessen bijgewoond te hebben naar aanleiding van mijn eigen diagnose over de fouten die ik regelmatig maakte tijdens het golfen, wordt het duidelijk dat een ander oplossing nodig was om mijn spel te verbeteren. Jouw voorstel om een stappenplan te volgen keek ik eerst met enig scepsis aan. Maar er moest toch iets structureel aan mijn spel gebeuren, dus ben ik er aan begonnen.

Mijn ervaring is alleen maar positief. Een schema dat voor iedereen een persoonlijke aanpassing geeft, op welk niveau dan ook, is erg duidelijk. Het “huiswerk” oefeningen zijn ook een belangrijk deel van het stappenplan. Alleen door het volgen van lessen kom je er niet! Al bij al een goed opgezette opleiding en zeker aan te bevelen voor ieder wie zijn handicap wil verlagen.

Mike Jebson